Hotels Bangkok

Bangkok HotelsBangkok is een goedkope bestemming. Voor een klein prijsje heb je al een geweldig mooi hotel!
In Bangkok is er dan ook voor ieder wat wils. Bekend voor verzorgde hostels of jeugdherbergen en luxueuze resorts zal Bangkok je alvast niet teleurstellen.
Via de zoekfunctie op de rechterkant van deze pagina kan je alvast een kijkje nemen naar het uitgebreide aanbod van hotels, hostels en andere accommodaties in de hoofdstad van het Thaise koninkrijk.

 

Bangkok Resorts

Als je van luxe houdt, moet je ongetwijfeld een resort boeken.
De resorts in Bangkok zijn vaak gigantische complexen voorzien van alles wat je maar kunt dromen.
Zwembaden met azuurblauw water, relaxerende yoga sessies, heerlijke massages en natuurlijk tongstrelend voedsel!

De prijzen van zo’n resorts hoeven daarbij niet onbetaalbaar te zijn! Vier of vijf sterren vind je vaak al vanaf 60 euro per nacht. In vergelijking: In BelgiĆ« krijg je voor 75 euro met moeite een viersterren hotel dat absoluut niet te vergelijken valt met alles wat je in een luxe resort in Bangkok krijgt.

Via Booking.com kan je prijzen vergelijken en mooie deals boeken. Hoe vroeger je boekt, hoe mooier de prijs zal zijn.
Zoek hier naar de mooiste resorst en sterrenhotels in Bangkok.


 

Bangkok hostels

Thailand, en met name Bangkok, blijft een trekpleister voor avonturiers uit alle contreien. De hele stad is dan ook goed gevuld met hostels of jeugdherbergen voor deze backpackers.
Met prijzen vanaf 4 euro per nacht kom je nergens ter wereld zo’n goedkope plekjes tegen. De hostels zijn altijd heel goed verzorgd.
Dagelijks wordt het hele complex schoongemaakt, de bedden zijn heerlijk comfortabel en bijna alle herbergen bevinden zich in het centrum van de stad!
Via booking.com kan je de hostels uit de hele stad vergelijken, of in een bepaalde locatie aanvinken. Door de reviews van mensen die daar zijn geweest kom je te weten of de jeugdherberg voldoet aan jouw eisen.
Neem hieronder een kijkje.Booking.com